The Young Closet - Everything We Do Is Driven By Rafnar.

Bra kundvagnsgarage

När det är en butik som man ska ha så är det bra att ha ett bra kundvagnsgarage som man kan ha sina vagnar i. Det är ju så bra när man känner att det finns tillräckligt med plats för att ha vagnarna när man har en butik. För på så sätt så kan man få det snyggt och det blir lätt att hålla ordning på det man har så att det ser snyggt och fint ut när kunderna kommer in.

Så att ha ett kundvagnsgarage som passar är verkligen bra och viktigt.

För på så sätt så kan man ha ordning och reda på sitt jobb och det fungerar som det ska och det blir lättare som sagt för kunderna att handla i ens butik och man vill ju såklart att det ska vara enkelt och bra för alla kunder att handla i ens butik så att dom kommer tillbaka och känner att det är ett ställe som man gärna går till och som man tycker är bra och smidigt att göra sina köp i. Så det är lika bra att man ser till att ha allt som man behöver så att det fungerar som det ska och att man kan få det att bli så som man kan och vill.
Ja för man vill ju att det ska fungerar så smidigt och enkelt som möjligt och att man ska kunna göra sitt jobb på ett bra sätt så att det blir enkelt och bra och smidigt. Och det kan det bli när det är så att man får till det och gör att det blir så bra som möjligt. För man vill ju att det ska kunna gå bra och att man känner att man har det under kontroll.
Det är ju bra att det finns så många saker som gör att det blir lättare och smidigare.